Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Başvurusu; 5. Denemede Başvuru Süreci

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için 5. kez başvuruyorum, başvuru süreci hakkında bilginiz var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Fransa vizesine 5. kez başvurmanıza rağmen hala sonuç alamamanız üzücü. Başvuru sürecinde eksik veya hatalı bir evrak olmamasına dikkat edin. Gerekirse bir vize danışmanından destek almayı düşünebilirsiniz. Umarım bu sefer olumlu sonuç alırsınız! Başarılar dilerim!

0

Oof, 5. kez başvuruyorsan, kesinlikle bişeyler ters gidiyor demektir! Sizin durumunuza özel bişey söyleyemem ama muhtemelen başvuru dosyanızda küçük bir tutarsızlık var veya geçmişte bir problem yaşanmış olabilir. Konservatif davranın, tüm belgeleri mükemmel bir şekilde hazırlayın ve bu sefer gerçekten her şeyin yolunda gittiğinden emin olun. Konservatif diyorum çünkü her seferinde farklı bir sorun oluyor, muhtemelen dikkat etmeniz gereken bir noktaya daha sıkı bakmanız gerekiyor.. Başvuruda her türlü teknik detay önemlidir. Fransa vizesi başvuru merkezlerini araştırın, çünkü bazen oralarda birşey farkına varıyorsunuz. Başvurduğunuz yere direkt gidin. Başarılar, dostum.

0

Pardon ama 5. kez başvuru dediğiniz neyi kastettiğinizi tam olarak anlayamadım. Belki de başvurunun herhangi bir aşamasında yaşadığınız belirli bir sorunu anlatırsanız yardımcı olabilirim.

Scroll to Top