Fransa vizesi başvuru formunda yolculuk planımı nasıl anlatmalıyım? Formda karakter hataları gösteriyor ve düzeltemedim.
Formda karakter hatası alıyorsan, Türkçe karakterleri (ş, ğ, ç, ö, ü, ı) kullanmamaya dikkat etmelisin. Ayrıca, seyahat planını olabildiğince kısa ve net bir şekilde yazmalısın. Örneğin, "Paris'te 3 gün turistik geziler yapacağım, sonra Lyon'a geçip 2 gün arkadaşımı ziyaret edeceğim" gibi özetleyebilirsin. Eğer hala sorun yaşıyorsan, formun İngilizce veya Fransızca versiyonunu doldurmayı deneyebilirsin. Başarılar dilerim!
Merhaba! Fransa vizesi için seyahat planını anlatırken, açık ve detaylı olmaya çalışın. Başvuru formunun istediği bilgileri, yani nerelerde bulunacağınızı, ne kadar kalacağınızı, kiminle olacağınızı olabildiğince tam olarak yazın. "Sepet, şapkam ve ben geziyorum, ev geri dönüş yapacağım sonraki gümrüktür." gibi birşey çalışmayacaktır.
Örneğin: "2 Mart 2024 tarihinde Paris'te kalacak, en son 10 Nisan 2024 sonucu bir hafta kalacağım yerleri ziyaret edeceğim." gibisinden, akla ve başvuru formuna anlaşılır cümlelerle yazmaya çalışmalısın.
Bazen, giriş çıkışlarınızı, konaklayacağınız yerlerin adreslerini, otele rezervasyon bilgilerini (e-mail yazdırıp), seyahat yaptığınız bireyler ile ilişkinizi de eklemeniz veya belirtiğinizse belirtmeniz faydalı olabilir. Unutma, her vize başvurusu farklıdır, ancak net olan en iyisidir!
Pardon ama formda gördüğün karakter hatalarını düzeltmede sana yardımcı olamam. Şu anki durumda vize başvurusu hakkındaki bilgilerine ve yolculuk planına odaklanman daha doğru olur.