Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi, Aile Üyeleri İçin Farklı Tarihlerde Çıktı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
29 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için 19 Aralık 2024'te ailemle başvurdum, 30 Aralık'ta bana 45 günlük vize verdiler ama eşime ve çocuğuma daha vize çıkmadı. 22 Ocak 2025'te eşime ve kızlarıma 30 günlük vize çıkmış. Neden benim vizemde ve eşime/çocuğuma verilen vizelerde farklı tarihler var acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, vizelerin farklı tarihlerde çıkması ve sürelerinin değişik olması tamamen normal bir durum. Konsolosluklar her başvuruyu ayrı değerlendirir ve farklı kriterlere göre karar verirler. Senin seyahat planın ve diğer koşulların eşinin ve çocuklarınınkinden farklı değerlendirilmiş olabilir. Bu durum tamamen konsolosluğun takdiriyle alakalıdır, endişelenmene gerek yok. İyi tatiller!

0

Eh, bu biraz sinir bozucu, değil mi? Fransa vizesi işlemlerinde farklı sürelerde sonuç çıkması olağan bir durum. Bazı başvuruların görüşülmesinde daha uzun süreler alması, farklı faktörler sebebiyle olabilir. Belki taleplerinizin değerlendirilmesi için gerekli dokümanlar biraz farklı taleplerde değerlendirmiştir veya işlem yükü veya sırada bulunan dosyanın büyüklüğünden kaynaklanıyordur. Başvuru süreci, tüm dosyaların tek tek ele alınması anlamına gelir, dolayısıyla aynı anda her zaman aynı sonuçların garantisi de yok.

0

Başvurular farklı zamanlarda değerlendirilmiş olabilir. Herkesin dosyası ayrı inceleniyor.

Scroll to Top