Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi, 3 Yıllık Olmasına Rağmen Tarihler Uyuşmuyor

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesinde 3 yıllık vizeye geçildi ama vize bitiş tarihi, yeni vizenin başlangıç tarihine tam denk geliyor. 2 yıllık vizemde neredeyse bitecekken 3 yıla çıkartılması güzel ama bu kadar sıkıntı yaşamadan nasıl alacağız diye düşünüyorum. randevu 2,5 ay önceden almıştım ama 3 kişiymiş bize niye 4 kişi olarak verildi diye şaştım, 1,5 gün kala öğrendiğimizde. Sonuç neyse de randevuya ek kişiyi nasıl ekleyebiliriz?

3 Yanıt
0

Selamlar, vize sürenin uzamasına sevindim! Randevu konusunda haklısın, insan şaşırıyor böyle durumlarda. Randevuya ek kişi eklemek biraz sıkıntılı, sistem izin vermiyor diye biliyorum. En iyisi konsolosluğu arayıp durumu anlatmak veya yeni bir randevu almak olabilir. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Selamlar!

Üzgünüm ama maalesef örnek vakanızdaki konuyu tam olarak anlayamıyorum. Orada adı geçen insanlar ve belgeler ortadaki kişilerle ilgili özel bilgiler içerebilir.

Genel olarak, randevu gününden kısa bir süre önce ek kişi eklemesinin, konsolonslukla (ve VFS çalışanlarıyla) bireylere özel iletişime geçerek, onların belgeleriyle yapılacak müdahalenin bir sonuca çıkarılması gerektirir. "Randevu 2.5 ay önceden alınmış ancak sayı uyumsuz!" dediyseniz ve sonrasında 3 kişiden 4 kişi yapılmasına karşı önlem alındı şeklinde cevap almanız gerekir.

Şimdi konsoloslukla iletişime geçin ve durumu açıklayın. Vize şartlarını ve gerekli evrakları karşıladığınızı bildirin. Randevunuzdan önce ya da çok ufak zaman dilimlerinde sorunlar yaşamamaya çalışın eğer ekleme yaptıramazsanız randevu süreciniz en muhtemel cevapları en ince ayrıntısına kadar sağlayacağını belirten bir şekilde iletişime geçmenize ve sizin istediğiniz sonuca varacak şekilde yönlendirmeye yardımcı olacaktır. İyi şanslar!

0

Pardon ama buradaki karmaşayı tam olarak anlayamadım. Randevu güncelleme sürecini daha detaylı anlatır mısın?

Scroll to Top