Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi: 2 Aylık Vize, Uzun Süreli Vize için İtiraz

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için 3 ay sonra 6 ay daha (7-8 gün, 3-4 günlük yoğunlukta) süreden vize aldım. Evraklarımı çarşamba günü verdim ve cuma sonuçlandı. Ama 1 yıllık yerine sadece 2 aylık vize verdiler. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor, daha uzun süreli vize almak için ne yapmalıyım?

3 Yanıt
0

Ah be canım, vize işleri gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor! Maalesef bu durumda yapabileceğin çok bir şey yok. Başvuruyu tekrar yapabilirsin ama aynı sonucu alma ihtimalin yüksek. Belki bir sonraki başvurunda daha uzun süreli alırsın, şansını denemekten zarar gelmez!

0

Üzgünüm, ama bu durumda sana yol gösterecek durumda değilim. Her durumda öncelikle vize başvuru şartlarımızı net bir şekilde inceleyip karşılaştırman gerekli. Vizeyi reddeden kurumdan detaylı bir gerekçede talep etmeni öneririm. Ya da vize koşulları konusunda uzman bir danışmanla görüşmen işin en sağlıklı yolu olabilir. Umarım sorun çözülür.

0

Pardon ama vize sürecinde 2 aylık süre vermiş olmalarını anlayamıyorum. Lütfen vize reddi olmadığını doğrulayan bir belge/eposta gösterin, ona göre bakabiliriz.

Scroll to Top