Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Schengen Vizesi Yenileme: Başvuru Dosyası ve Danışmanlık

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa'dan aldığım 1 yıllık Schengen vizesi süresince hep oralarda kaldım. Başvuruyu tekrar Fransa'dan yapmak istiyorum, ilk başvurumda vizenin yüksek süreli çıkması için nasıl en iyi dosyayı hazırlayabilirim? Danışmanlık şirketiyle anlaşmak faydalı olur mu, yoksa kendim mi başvuramalıyım?

3 Yanıt
0

Selamlar! Vizenin uzun süreli çıkması için seyahat planını detaylıca belirtip, Fransa'ya olan bağlılığını vurgula derim. Gelirini ve düzenli işini kanıtlayan belgeler de eklemeyi unutma. Danışmanlık şirketleri işleri kolaylaştırabilir ama bence kendin de rahatça başvurabilirsin, ilkinde başarmışsın zaten! Şimdiden bol şans!

0

Merhaba! Fransa'dan 1 yıllık vize almış olmaktan dolayı seni tebrik ederim! Başvurduğun ve gitmek istediğin yeri başvuruda açıkça göster ve bunu ispatlayan belgelerle destekle. Danışmanlık şirketi, biraz para ödeyerek başvuru sürecinde sana yardımcı olmayı kabul edebilir. İlk başvuruda çok iyi ve tutarlı bir dosya hazırlamalı ve detaylı belgeleri elinde bulundurmalısın. Bu, sonraki başvurularında için hayati önem taşıyor. İlk başvuru için en iyi yolu bulmak için biraz araştırma yapıp birkaç şirkette bilgi alabilir ya da başvuruyu kendin halledebilirsin, tercihlerine bağlı. Başarılar dilerim!

0

Schengen vizesindeki "ikamet" kısmının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Başvurunuzda neden Fransa'da kaldığınızı açıklamalı mısınız? Danışmanlık şirketiyle anlaşmak faydalı olabilir. Karar sizin.

Scroll to Top