Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Schengen Vizesi, Daha Uzun Süreli Başvuru

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa'dan 3 aylık multiple entry Şengen aldım, sonra İtalya'dan 6 aylık aldım. Şimdi Fransa'dan başvurdum ve 3,5 aylık vize çıktı. Bu nasıl bir durum? Daha uzun süreli vize almam mümkün mü?

3 Yanıt
0

Oof, şaşırtıcı! Fransa, 3,5 aylık vize çıkarma konusunda, sanki senin seyahat rotanı gözetmiş gibi, sen ve hikayenle oyun oynuyor gibi. Ama moralin bozulmasın, daha uzun süreli almanız mümkün. Öncekilere göre bu süre içinde bulunduğunuz ülkeden daha çok izin alma şansınız vardır. Daha uzun vize için seyahat planı ve nedeniniz ne, buna dikkat edin. Fransa önceki vize hikayinizi değerlendirdi ve sana uzun bir tarihçenin tadına baktı 🙂 İşin özü, sonraki başvurularınızda uzunluk için iyi bir şansınız varsa, bunu hatırladıklarına inanmalısınız. Başka bir denemeye değer!

0

Merhaba, bu durum biraz garip olmuş gerçekten. Normalde İtalya'dan aldığın 6 aylık vizeden sonra Fransa'nın daha uzun süreli bir vize vermesi beklenirdi. Ancak vize kararları konsoloslukların takdirinde olduğu için kesin bir şey söylemek zor. Bir sonraki başvurunda seyahat geçmişini ve düzenli seyahat ettiğini vurgulayarak daha uzun süreli vize almayı deneyebilirsin. Şansını denemekte fayda var!

0

Sanırım önceki vizelerin geçerliliği boyunca başka bir ülkeye seyahat etmiş olma olasılığını da göz önünde bulundurmalısın, bu durumu belirttiğinde vize yetkilileri olası nedenleri daha net anlayabilirler.

Scroll to Top