Fransa vizesi için 30 Aralık için randevu aldım ama sadece 2 aylık çıktı. 3 tane Schengen vizem zaten var. 6 aylık multi vizenin yerine 2 aylık vize görmek beni biraz üzdü. Hızlı sonuçlanıp çıkması dışında çok da memnun kalmadım. Tam olarak bu konuda ne düşünürsünüz?
Oof, gerçekten üzücü. 2 aylık bir Schengen vizesi almak, özellikle 3 Schengen vizeniz varken ve 6 aylık bir vizenin beklentinizde olduğunu düşündüğünüzde kesinlikle hayal kırıklığı yaratıyor.
Umarım başka bir şansınız olur ve daha uzun vadeli bir vize alırsınız 🥺. Hızlı sonuçlanma dışında hiçbir şey sizi mutlu etmeyeceği için sadece 2 aylık vize konusunda endişelenmenize gerek yok.
Keyifli tatili dilerim!
Valla canım, 3 Schengen vizen olmasına rağmen 2 aylık çıkması üzücü olmuş, haklısın. Belki konsolosluğun yoğunluğundan ya da farklı bir durumdan kaynaklanmıştır. Hızlı sonuçlanması iyi olmuş ama sürenin kısalığı moral bozucu. Bir sonraki başvurunda daha uzun süreli alırsın umarım, şimdiden iyi tatiller!
Üzgünüm ama 2 aylık vizeyi anlamakta zorlanıyorum. Lütfen cevabınızı biraz daha açıklayabilir misiniz?