Fransa vizesi 1.5 aylık multi visenin nasıl alınacağını bilen var mı? Önceki vizeden uzun süreli bir şey almıştım ve şimdiki bu yeni durum çok hayal kırıklığına neden oldu.
Merhaba,
Uzun süreli vizeye alışmışsan, 1.5 aylık multi Fransa vizesi için kesin bir yol yok maalesef. Vize kurumları her başvuruyu bireysel değerlendirir. Başvurunuzda önceki uzun vize deneyiminizin açık ve sade bir şekilde anlatılmaya çalışılmasında fayda var. Her seferinde aynı şeyleri yazmaya çalışmak yerine neden 1.5 ay istediğinizi net bir şekilde ifade edin. Belki seyahat planlarınızın belirli noktalarını vurgulamaya çalışırsanız işe yarar. İnşallah başarısınınız büyük olur.
Merhaba, Fransa vizesi konusunda tecrübeliyim. Maalesef, ilk başvuruda 1.5 aylık multi vize almak biraz zorlayıcı olabilir. Konsolosluk, genellikle ilk başvurularda daha kısa süreli vizeler veriyor. Daha önceki uzun süreli vizen referans olabilir ama yine de garanti değil. Bir sonraki başvurunda, daha uzun süreli bir vize talep etmeyi deneyebilirsin.
Maalesef ben de çok iyi bilmiyorum. Başka bir yol bulamadım mı diye önce eski vizesine baktırmanı öneririm.