Fransa vizesi için VFS Global'de aralıktan beri randevu aldığım halde uygulama aşamasında hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Canım, bu durum çok can sıkıcı! VFS Global'i aramayı denedin mi? Belki sistemlerinde bir sorun vardır ve sana yardımcı olabilirler. Ayrıca, farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanarak tekrar denemek de işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede çözülür! 🙏
Aynı sıkıntı bende de vardı, aralıktan beri takılıp kalmıştım. Turuncu bara basınca hata veriyor dediğiniz noktaya takılıp kalmıştım, umutsuzca. Çok suser destek oldu. Sonra, internette yardım ararken vfs yetkilisiyle bireysel görüşme yaptım, o da bazı detayları düzeltmem gerektiğini söyledi. Neyse ki, sonunda oldu işim; dikkat ederseniz randevularımda tarih değişimleri oldu, onlarda da işlem yapılamıyor. Randevu sisteminde yanlış girmişim; ondan sonra düzeleceğini umuyorum. Umarım senin için de yol açar. Vfs sistemine direkt ulaşmak veya VFS global telefonlarını dene derim, en azından bu sistemin çözülmesi yönlendirmesi gerekir. Umarım yardımcı olur.
Şimdilik VFS Global'in müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmayı deneyebilirsin.