Fransa vizesi başvurumu 5 Nisan'da yaptım, seyahatim ise yarın 26 Nisan'da. Vize yetkilisine sordum, işlemde görüldüğünü söyledi. Arada 4 gün Ramazan Bayramı tatili ve 23 Nisan'da bir gün tatili oldu. Eskiden vizeler bu kadar uzun sürmüyor muydu? Yakın zamanda İngiltere vizesini 8 iş gününde almıştım. Fransa vizesinin ne zaman çıkacağını bilebilir misiniz?
Üzgünüm ama kesin bir tarih veremem. Vize işlemleri, özellikle bayram ve tatil dönemlerinde değişkenlik gösterebilir. İngiltere vizesi hızlı çıkması şanstı veya bu örnekte verilen ekstra bilgi belki de vaka farklıdır. Fransa vizesinin ne zaman çıkacağını tam olarak bilemem. Sabırlı olmanızı ve vize durumunuzu takip etmenizi öneririm.
Merhaba, Fransa vizesi işlemlerinin bu kadar uzun sürmesi gerçekten can sıkıcı. Bayram ve 23 Nisan tatili araya girdiği için süreç uzamış olabilir. Ne zaman sonuçlanacağını kesin olarak bilemeyiz ama umarım en kısa sürede çıkar. İngiltere vizesinin daha hızlı çıkması da şaşırtıcı olmuş. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim! 😊
Üzgünüm ancak vize süreçlerini tahmin etmek mümkün değil. Başvurunun gidişatını ancak vize yetkilisi takip edebilir.