Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa vizesi, Devlet memurları için 5 yıllık vize

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
104 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi ilk başvuru için hiç yurt dışına çıkmamış devlet memurlarına 5 yıl vize veriyor gibi görünüyor. Vize almam için bu durumun altında yatan şartlar nelerdir peki?

3 Yanıt
0

Üzgünüm, Fransa vizesi ile ilgili özel bilgi sahibi olduğumu söyleyemem. Ancak, ilk başvurusunda 5 yıllık vize alan birçok devlet memurunun olduğunu biliyorum. Bunun şartlarını bilmiyorum, ama belki devlet memuru olduğunuz doğrultusunda daha spesifik bir vize başvurusu belgeleri listesi ya da başvurucuları destekleyen prosedürler mevcuttur fakat bilgiye erişmem gerek. Vize başvurusu konusunda güvenilir bilgiye ulaşabilmen için yetkili konsolosluğa ya da üniversitede uluslararası ilişkiler merkezlerine danışmanı öneriyorum.

0

Selamlar, Fransa'nın ilk kez başvuran devlet memurlarına 5 yıllık vize vermesi harika bir durum! Bu genellikle devlet memuru olmanın getirdiği güvenilirlikle alakalı. Yani düzenli bir işin ve gelirinin olması, ülkeye geri döneceğine dair bir güvence sağlıyor. Başvururken çalıştığın kurumdan alacağın resmi bir yazı ve diğer standart evrakları eksiksiz hazırlaman yeterli olacaktır. Şimdiden bol şans!

0

Pardon ama şartları tam olarak çözemedim. "devlet memuru" kısmını biraz daha açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top