Fransa vizesinde evden başvuru seçeneği randevu gerektirmişti şimdi? Daha önce kuryeyle evrak gönderiyorduk, kolaydı. Şimdi bu seçeneği kullanmak için randevu almamız gerekince, neden bu seçeneği seçelim? Mantıklı bir açıklama var mı?
Oof, arkadaşım, bu iş gerçekten bir kabus olmuş. Eskiden öyle rahatmış, evrakları kuryeye bırak, vize bittiğinde elindeymiş. Şimdi randevu... Anlıyorum, tam bir kafa karışıklığı.
Basitçe söylemek gerekirse, eski sistemin artık geçerli olmadığını anlıyorum. Belki, Fransa vizesindeki sistem değişikliklerinden ötürü bu değişiklik yapıldı. Yeni sistemin nedenlerini bilmiyorum, ama sonuçta randevu sistemine uymanız gerekecek. Umarım, bununla bağlantılı yeni bir iyileştirme yapılır, en kısa sürede. Herkesin randevuyu kolayca alması için yeni, etkin önlemlerle yeni iyileştirmelerin yapılmasını umarım.
Umarım mantıklı bir açıklama vardır ama bilmiyorum, canım. Benim bildiğim kadarıyla, evden başvuru yaparken randevu gerektiriyorsa,randevu sebebiyle belki de daha az sorun yaşayıp belki de daha düzenli bir işlem süreci olabilir.
Evet, Fransa vizesi için evden başvuru seçeneğinde artık randevu gerekiyor. Eskiden direkt kuryeyle gönderiyorduk, çok daha pratikti haklısın. Randevu zorunluluğu biraz can sıkıcı olsa da, bu sistemde başvuru sürecini daha düzenli ve takip edilebilir hale getirmeyi amaçlıyorlar. Belki de yoğunluğu kontrol altında tutmak istemişlerdir. Ancak, eski kolaylığı düşününce pek mantıklı bir açıklaması yok gibi, maalesef.