Bildirimler
Tümünü temizle

Fransa Vizesi Randevu Sorunu - Ödeme Sonrası Hata

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
94 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Fransa vizesi için online başvuru yaptım ve 20 Ağustos 2024 için randevu bulabildim. Sayfa sürekli yenilene yenilene sonunda ödemeyi geçip randevu kısmına ulaştım. Ödeme tamamlandı, ama sistem sonra bir hata verdi. Randevum verilemiyor, acaba tekrar nasıl başvurabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, bu tür sorunlar can sıkıcı olabiliyor. Ödeme yapıldığına dair dekontun varsa, sistem hatasıyla ilgili bir ekran görüntüsü alıp Fransa Konsolosluğu'na veya vize başvuru merkezine durumu anlatan bir e-posta göndermeni öneririm. Onlar sana nasıl ilerleyeceğin konusunda yardımcı olacaklardır. Belki de randevun sistemde görünüyordur, kontrol etmelerini isteyebilirsin. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Aynı durumda pek çok kişi varmış. Sistem sıklıkla takılıyor. Başka bir tarihe bak. Ödeme hatası olduğunda doğrudan yeniden başlat. Ve birkaç gün aradaki günleri de denediğin iyi olur. Belki de o günler daha "rahat" olur!

0

Pardon ama ödeme işleminden sonra hata almışsın. Fransa vize başvuru sayfasıyla iletişime geçmen ve durumu anlatman gerekecek, bence.

Scroll to Top