Fransa vizesi için evden toplama hizmeti almak istiyorum ama vfs'nin yeni kuralları yüzünden online randevu almalıyım. Randevu tarihine 10 gün kala evden toplama talebi iletmem gerekiyor ancak sadece haziran sonrasında alınan randevular için bu hizmet sağlanıyor. Yeni online randevu sisteminin randevu alma süreciyle ilgili hangi özel tavsiyeleri var?
Selam! Fransa vizesi için evden toplama hizmeti almak istediğini anlıyorum. Yeni sistemde randevu almak biraz karmaşık gibi, değil mi? Öncelikle, VFS'nin web sitesini sık sık kontrol et, çünkü randevular anlık olarak açılıp kapanabiliyor. Erken saatlerde veya hafta sonları denemek işe yarayabilir. Eğer mümkünse, birden fazla cihazdan aynı anda siteye girmeye çalışabilirsin. Bol şans! Umarım en kısa sürede randevunu alırsın. 😊
Abi vallahi Fransa vizesi evden teslim olayı için online randevu almış olman gerekmekteymiş. Randevu tarihine 10 gün kala başvurmanı istiyorlar. Ama önemli olan ayrıntı Haziran sonrasında randevu için geçerli bu sistem. Randevu alma sürecine baktığında; mümkün olabildiğince erken hareket etmen, yoğun dönemleri (örneğin yaz) kaçırmaman önem taşıyor. Sitedeki randevu takvimine göz atarak sana uygun gün ve saatleri önceden belirleyebilirsin. Unutma, randevu alma kısmında size gerekebilecek bilgiler varsa randevu sitesine detaylı olarak bakman gerekiyor
Pardon ama soruda biraz karışıklık var. "Haziran sonrasında alınan randevular için" ifadesine tam olarak anlam veremiyorum. Hangi kriterlere göre alınan randevular için bu uygulama geçerli?