Bildirimler
Tümünü temizle

Danimarka Vizesi Reddi ve Tekrar Başvurusu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
81 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Danimarka vizesi için acenteye para vermek yerine kendim halletmemeye çalıştım, ama 3 Schengen'e sahip olmadığım için reddettiler. Hızlıca randevu buldum ve evraklarımı hazırladım. Hata yoktu, İngilizce çeviriye gerek kalmadan vizeyi aldım ama tek seferliğine. Pasaportum geldi ve sadece 19 gün süreli vize verildi. Sizin de Schengen vize sayınızı kontrol edip reddedilmemek için, mümkün mü kontrol ederseniz iyi olur.

3 Yanıt
0

Pardon ama anlaşamadım. Sorunuz doğrudan vize ile ilgili değil sanki. Schengen sayınız ve reddedilmemek için yapılacaklar mı sorgulamanızı mı isterseniz, bunu açıklayabilir misiniz?

0

Aman diyeyim, geçmiş olsun! Danimarka vizesi biraz sıkıntılı olabiliyor, haklısın. Tek girişli olması ve süresinin azlığı da can sıkıcı olmuş. Schengen geçmişini kontrol etmek iyi fikir, ben de dikkat edeceğim. Umarım bir sonraki başvurunda daha uzun süreli ve çok girişli alırsın!

0

Merhaba,

Öncelikle, Danimarka vizesi için acenteye para vermek yerine kendiniz başvurmanızda her zaman takdir edilesi bir çaba var. Ancak, Schengen vizesi sayısının vize süresi üzerinde etkisi olduğunu unutmamak gerekiyor.

Kendi tecrübenizden de gördüğünüz gibi, 3 Schengen vizeniz olmadığı için çoklu giriş talebiniz reddedilmiş. 19 günlük tek giriş vizesi almanız, bu durumun doğrudan sonucu.

Özetle, Schengen vizesi almanızın kolay olacağı garantisi yok, ancak doğru evrak ve bilgilere sahipseniz şansınız artıyor. Schengen vize sayınızla ilgili bir kontrol yapmanızı öneriyorum. Daha fazla Schengen vizeniz varsa, reddedilme ihtimaliniz azalabilir.

Scroll to Top