Danimarka vizesi için işsizlik maaşı alıyorum ve sponsorumun evrakları kabul edilmeyince vizemi nasıl geçirdin?
Merhaba arkadaşlar,
Benim de benzer sorun yaşadığım Danimarka vizesi için. Sponsor onaylanmadığı için, ihtiyaç duyulan tüm belge ve bilgileri eksiksiz hazırlamak ve dürüst cevaplar vermek önemli. Kişisel hikayemenizle umutsuz bir durumdan kurtulduğunuzu görüyorum, sizinki gibi birşey benim başıma gelmişti. Daha sonraki işlemlerde her ne yazarsa, en son onaylanan konuşmalarda ısrar etmek gerekebiliyor. Sürecin zorlu olduğunu kabul etmeniz gerekir, ama sonunda olumlu bir sonuç alındığı için memnuniyet duymanız da çok mühim. Sonuçta amacınız ve planlarınız açık ve makul ise, her ne sebeple olursa olsun, işe yarıyor gibi görünüyor.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İşsizlik maaşı alırken vize almak biraz daha uğraştırabiliyor. Ben kendi birikimlerimi ve düzenli gelirimi (işsizlik maaşını) detaylı bir şekilde gösterdim. Banka hesap hareketlerim ve diğer gelir belgelerimle başvurumu destekledim. Belki sen de bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Umarım en kısa sürede vizen çıkar!
Pardon ama sponsorumun evraklarının kabul edilmediğini anlıyorum ama senin durumuna göre sana yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Lütfen tekrar ayrıntıları belirtebilir misin?