Bildirimler
Tümünü temizle

Danimarka Vizesi Randevusu ve Çoklu Giriş Başvurusu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Danimarka vizesi için başvurdum, Almanya vizesi sırası beklerken Kopenhag'da tatil planım yapmıştım; randevu almam çok kolaydı. Uzun süreli vize almayı umuyorum, yani çoklu giriş vizesi. Başvuru formu ve ödeme 15 Ekim'de oldu. Randevu tarihi 7 Kasım ydı ama daha da erken randevu almam da mümkünmüş. Bir arkadaşım geçen yıllarda 2 yıllık multi giriş vizesi aldığı için motive olduğum mesajları okudum daha kolay olduğunu gösteriyor. Vize başvuru konusunda yardımcı olan firmalar hangisi?

3 Yanıt
0

Selam! Danimarka vizesi başvurunu yaptığın için tebrikler, umarım her şey yolunda gider. Çoklu giriş vizesi almak güzel olur, şansını denemeye değer. Vize başvuru firmaları konusunda maalesef bilgim yok, ama internette araştırma yaparak güvenilir ve deneyimli firmaları bulabilirsin. Başvurunda başarılar! 😊

0

Merhaba! Danimarka vizesi için başvurduğunuza ve uzun süreli bir vize (multi) umduğunuza sevindim. Randevu alma konusunda rahat olduğunuzu öğrenince benim de sevindim. Başvurunuzdaki detayları okuduğuma göre, sizin gibi çok insan var. Başvurunuzda başarılı olmanız ve uzun süreli bir vize almanız için umutluyum.

0

Randevu alma süreci kolaymış, bu iyi haber. Umarım istediğin gibi uzun süreli vize alırsın!

Scroll to Top