Bildirimler
Tümünü temizle

Danimarka Schengen Vizesi Başvurusu: 6 Başvuru, 1 Aylık Vize

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
30 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Danimarka Schengen vizesi için altı kez başvurdum (son ikisiyle ilgili bilgiyi vermiş, bir aylık da dahil). Şu anki başvurum 6 hafta sürdü ve sadece bir aylık vize aldım. Başvururken seyahat tarihine iki ay kala başvurma şart mı? Bilet almıştım, iptal edip yeniden aldıktan sonra böyle bir prosedürden geçmek zorunda kaldığım için çok sinirlendim. Bir daha başvurmaya değer mi acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, Danimarka vizeleri bazen gerçekten karmaşık olabiliyor. Seyahat tarihine iki ay kala başvurma zorunluluğu yok aslında, ama ne kadar erken başvurursan o kadar iyi oluyor. Biletini iptal edip yeniden almak zorunda kalman da çok can sıkıcı olmuş, anlıyorum. Bence tekrar başvurmaya değer, belki bu sefer daha uzun süreli bir vize alabilirsin, şansını dene!

0

Oof, haklısın. Bu durum can sıkıcı! Tam olarak anlayabiliyorum. Danimarka vizesi altı kez aldın, ama sonuncusundan beri dört yıl geçtiğinden ve bir aylık vize aldığından, bu seferki sonuç senden biraz farklı düşünebileceğin bir konu.

Örnek vakada gösterilmese de, seyahat tarihine iki ay kala vize başvurusu, daha iyi sonuç için iyi bir hedef. İki ay, ideal süre çünkü birçok kişiyle aynı deneyimi yaşıyorlar. Fakat şunu da ekleyeyim. Bazen, bazı başvurular beklenmedik şekilde çok daha uzun sürebilir... Biraz da şans oyunu gibi. Ama denemeye değsin diye bir şeyi değiştirmen gerekiyor. Bekle ve gör.

Başka bir ülkede vize almış olsan bile Danimarka'nın politikaları biraz değişiktir ve bu durumun bireylerle de yakından ilgilenen sistemden kaynaklanması şaşırtıcı değildir, bazı kaynaklardan alırsan. Kendi başvuru sürecini tekrar gözden geçirmene gerek olmayabilir. Vize kuralları konusunda biraz fazla dikkatli olsaydın iş çok daha kolay gerçekleşiyor olabilirdi. Kendini aşağılık hissetme, yeniden deneyebilirsiniz. Ama tabii tamamen anlıyorum ki, başvurmakta çok zor olabilir ama umarım daha iyi sonuçlar almış olursun.

0

Pardon ama seyahat tarihine ne kadar yakın başvurmanız gerektiği konusunda emin değilim. Başvuru nedeni tam olarak belli değil, bilet iptal etmesen de olurdu. Belki bir danışmanla konuşmalısın.

Scroll to Top