Bildirimler
Tümünü temizle

Bulgaristan Vizesi Reddi - VFS Global Açıklama Yok

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
62 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Bulgaristan vizesi başvurusu VFS Global'de reddedildi ama nedeni yok. Kimse hiçbir açıklama yapmıyor. Başka yol deneyenler bu konuda bilgi paylaşırsa sevinirim.

3 Yanıt
0

Merhaba, vize reddi çok can sıkıcı bir durum, biliyorum. Reddedilme nedenini belirtmemeleri de cabası. Benim de başıma gelmişti, itiraz dilekçesi yazmıştım ama sonuç değişmedi. Sonrasında bir vize danışmanlık şirketiyle çalışmıştım, onlar süreci daha iyi yönetti ve vizemi alabildim. Belki sen de böyle bir yolu düşünebilirsin, şansını artırabilir.

0

Merhaba,

Üzgünüm, Bulgaristan vizesi redleri için genel bir çözüm yok. VFS Global gibi dış hizmetler, tüm sorumluluğu Konsoloslukla paylaşmıyor, iletişimle ilgili sorunlar olduğunda durum karmaşık olabilir. Konsolosluğun talep ettiğini tam olarak anlamıyorsanız, başvuru için gereken tüm evrakları kontrol ettiğinizden ve belgelerde olası hatalar varsa bunları düzelterek tekrar başvuru yapmanız gerekmektedir.

0

Pardon ama anlayamadım. Red nedeni yok denildi ama hiçbir şey yazmıyor mu? Başvuru formu ve belge sorunları dahil herhangi bir bilgi var mı?

Scroll to Top