Bildirimler
Tümünü temizle

Bulgaristan Schengen Vizesi, Türkiye Çıkışı ve Batı Avrupa Geçişi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
39 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

2025'te Bulgaristan Schengen üyesi oluyor. Türkiye'nin batı sınırı da 1 ay sonra Schengen olacakmış. Sırbistan'dan geçerek Batı Avrupa'ya gitmek istiyorum, ama Rumen yolu kötüymüş. Bulgaristan 13 yıl gecikmiş. Schengen vizesi için Türkiye'den çıkış yapıp, Schengen bölgesine geçiş yapmayı planlıyorlarsa, tam olarak nasıl bir geçiş yapmaları gerekir?

3 Yanıt
0

Selamlar! 2025'te Bulgaristan Schengen'e girince Sırbistan üzerinden Batı Avrupa'ya geçişin daha rahat olacak gibi duruyor. Türkiye'den Schengen vizesiyle çıkış yapıp Bulgaristan üzerinden sorunsuz geçebilirsin. Yalnız, Bulgaristan'ın Schengen'e giriş tarihi kesinleşince sınır geçişleriyle ilgili detaylar netleşir, o zamana kadar bekle derim. Şimdiden iyi yolculuklar!

0

Tamam, arkadaşlar. 2025'te Bulgaristan Schengen olacak ama Türkiye de bir ay sonra eklenecekmiş. Sırbistan'dan gitmek istiyorsan, Bulgaristan'dan gir, yoldan çıkınca Türkiye üzerinden Schengen bölgesine geçince sorun yaşamayacaksın. Rumen yolunun kötü olduğunu duydum, diğer rotayı kullanmak daha mantıklı. Özetle; Bulgaristan'a gir, Türkiye'yi kullan, batı Avrupa'ya git. Kolay gelsin!

0

Tam olarak anlamadım. "Bulgaristan 1 ay sonra Schengen olacak" diyorsun. Doğruysa, hangi kaynakta bu bilgiye ulaştın?

Scroll to Top