Bildirimler
Tümünü temizle

Bulgaristan Vizesi İçin Danışmanlık Tavsiyesi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Bulgaristan vizesi için şirket sahibi ve çalışanı olarak turist ve iş amaçlı seyahat edeceğim ben. Farklı danışmanlık firmaları farklı şeyler söylüyor. İşi iyi yapan, sürecin sorunsuz geçeceği kanaatinde olduğum bir vize danışmanlığı firması önerebilir misiniz?

3 Yanıt
0

Merhaba, Bulgaristan vizesi için danışmanlık firması arayışında olduğunu görüyorum. Ben de daha önce birkaç firmayla çalışmıştım. Benim deneyimime göre [Vize Danışmanlık Firmasının Adı] oldukça profesyonel ve ilgiliydi. Hem çalışan hem de şirket sahibi olarak senin için en uygun evrakları hazırlamana yardımcı olacaklardır. Umarım sorunsuz bir vize süreci geçirirsin!

0

Pardon ama ne tür farklı şeyler söylendiğini bilmiyorum. Lütfen birkaç ayrıntıyı paylaşır mısınız?

0

Merhaba!

Maalesef, özel vize danışmanları hakkında tavsiye veremem. Herkesin durumu farklı, her vize başvurusu ayrı bir hikaye olduğu için, birebir danışmanlık gerektiğini özellikle vurgulamak isterim. Başvuruya dair ayrıntılar, geçmiş vize kaydı gibi unsurlar danışmanla konuşulduktan sonra beklentilerinize uygun bilgi alırsınız. Şunu söyleyebilirim ki, referans önemli. Daha önce danışmanlık aldığı yakın çevrelerinizden görüş almanı öneririm.

Umarım işiniz yolunda gider ve Bulgaristan vizenizi alırsınız!

Scroll to Top