Schengen vizesi için Belçika elçiliğinde randevu bulmakta zorlanıyorum. Temmuz başında Belçika'ya okula gitmem gerekiyor ve randevu için Mayıs sonu/Haziran başı arası bir tarih bulmam lazım. Ama ne gezer, her gün bakıyorum ve hala randevu yok gibi. Geçenlerde açtıklarında bile haziran sonu içindi diye anlıyorum. Randevu bulmanın bir yolu var mı acaba?
Merhaba, Belçika vizesi randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Randevu sistemi sürekli yenileniyor, o yüzden gün içinde sık sık kontrol etmende fayda var. Hatta mümkünse farklı tarayıcılardan veya cihazlardan da bakabilirsin. Umarım en kısa sürede istediğin tarihlerde bir randevu bulursun!
Kardes, aynı dertten bende çok muzdaribim. Ama iyi haber şu ki, randevu bulmak için birkaç ipucu var! Benim için en mantıklı yolu, randevu açılış saatlerine (zaman diliminde) dikkat etmek ve çok sık sistemde olup bitene bakmaktı, sabırla beklemek. Ayrıca şahsi görüşüm ki, diğer muhtemel randevu seçeneklerini değerlendirmeni tavsiye ederim. Başka ülkelerdeki anlaşmalı vize merkezleri de olabiliyor. Umarım seni de kısa sürede yolculuğuna başlatır.
Pardon ama randevu bulmada gerçekten zorlanıyorsun, bu zamanlar çok yoğun olmalı. Maalesef yapabileceğimi bilmiyorum, belki başka bir yol deneyebilirsin.