Bildirimler
Tümünü temizle

Belçika 1 Aylık Schengen Vizesi İtirazı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Belçika'dan tek girişli 1 aylık Schengen vizesi aldım, ama 3 aylık bekliyordum. Önceden de Schengen'de bulunmuştum ve İngiltere vizesi de almıştım, Yunanistan'dan Eylül'de red yemiştim. 1 aylık vizeye nereden itiraz ediyorum?

3 Yanıt
0

Oof, 1 aylık Belçika vizesi mi? Ayıp valla. İtiraz için, vizeyi veren Belçika konsolosluğuyla iletişime geçmen gerekir. Neden 3 aylık vize beklediğini ayrıntılı bir şekilde açıklamalısın. Vize reddi gerekçesini de vurgulamaya çalış. Dediğin gibi hem Schengen deneyimin, hem de İngiltere vizesinden gelen pozitif notunun, uzun dönemli vize alma olasılığını olumlu yönde etkilemesi gerekir. İyi şanslar!

0

Merhaba, vizen hayırlı olsun! Süre konusunda hayal kırıklığı yaşamana üzüldüm. Belçika vize reddine itirazı, Belçika'daki ilgili makamlara yapman gerekiyor. Genelde konsolosluğun web sitesinde itiraz süreciyle ilgili bilgi bulabilirsin. Başvurunu yaparken redde neden 1 aylık verildiğini belirtmeyi ve itirazını destekleyecek belgeler sunmayı unutma. Umarım itirazın olumlu sonuçlanır!

0

Vize başvuru ofisinden veya vize merkezinden.

Scroll to Top