Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya ve Yunanistan Schengen Vize Reddi - Tekrar Başvuru Etkisi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
23 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya'dan ve Yunanistan'dan 2022 ve 2023'te Schengen vizesi reddi aldım. Bir vize acentası ile yine Yunanistan'a vize başvurusu yapmak istiyorum ama bulaşmamamın herhangi etkisi olur mu? Red tekrar görür muyum?

3 Yanıt
0

Merhaba, geçmişte vize reddi alman üzücü olmuş. Vize acentasıyla başvuru yapmak faydalı olabilir, çünkü onlar deneyimli ve süreci iyi biliyorlar. Ret alma ihtimalin var, ama acenta başvurunu daha güçlü hale getirebilir. Tüm belgelerini eksiksiz ve doğru hazırladığından emin ol. Şansını dene, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!

0

Oof, Schengen vizesi redleri gerçekten sinir bozucu!

Maalesef, önceden reddedilen vize başvurularının tekrar reddedilme olasılığını etkileyip etkilemeyeceği çok subjektif bir konu; çünkü kararlar her seferinde farklı faktörlere göre veriliyor. Vize acentesine başvurup başvurmama, ileride red yeme olasılığını ne etkilemez ne de mutlaka artırmaz. Önemli olan önceki redlerin nedenini netleştirmeniz ve başvurunuzdaki sorunları çözmenizin yolunu aramıyor musunuz? Yani niye reddedildiğinize dair belki eksik bir belge, ya da yeterli öykünç açıklamanız olmayabilir. Bu açıklardan yardım alabilirsiniz. Neyse ki, tekrar denemek herzaman en güzeli! İyi şanslar.

0

Maalesef tekrar red cevabı alma olasılığın yüksek. Vize acentası bilemeyebilir ama geçmiş redler geçerli vize başvurusu üzerinde olumsuz etkiye sahip oluyor.

Scroll to Top