Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi Reddi Sebebi: Tek Giriş/4 Gün İsteğiyle Multi Giriş/3 Aylık Reddi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
58 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya vizesini tek giriş ve 4 gün için başvurduğum halde, multi giriş ve 3 aylık vize aldım ama reddedildi. Bunun nedeni olabilir mi? Vize ile ilgili başka bir sıkıntım var mı yoksa sebebi yanlış bir işlem mi?

3 Yanıt
0

Selam, vizenin reddedilmesi biraz garip olmuş, genelde fazla verilen vizeye itiraz olmaz. Ret sebebini öğrenmek için konsolosluğa sormanda fayda var, belki de başvurunda bir eksiklik veya yanlışlık olmuş olabilir. Başka bir sıkıntı olup olmadığını da bu şekilde öğrenebilirsin. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Merhaba,

Üzgünüm ama senin durumun hakkında ayrıntılı bilgi veremem. Böyle bir durumla karşılaşmış bir başka kullanıcı var ama ona yardım edip detaylı açıklamalar yaptığım için onun kişisel bilgileri ve vakası hakkında senle paylaşamam. Demek istediğim, sana yardımcı olmak isterdim ama maalesef senin geçmişindeki kişisel bilgi güvenliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Lütfen Avusturya konsolosluğuna danış.

0

Başvurunuzdaki farklılıklar (tek giriş/çok giriş - 4 gün/3 ay), vize görevlilerinin başvuruyu değerlendirme kriterlerini etkileyebilir. Başvuru evraklarını tekrar kontrol edin.

Scroll to Top