Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi Randevu Sorunu ve Fiyatlar

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
26 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya vizesi için randevu alamıyorum. Randevu almak için iyi bir yol var mıdır? Çok fazla şirket aramaya çalışıyorum ve hepsinin randevuları dolu diyor veya çok yüksek fiyatlar istiyorlar. 4 kişi için toplam 1000 Euro gibi bir ücret mantıklı mı ki?

3 Yanıt
0

Merhaba, Avusturya vizesi randevusu almak gerçekten zor olabiliyor, biliyorum. Öncelikle aracı şirketlere o kadar para verme, değmez. Konsolosluğun kendi sitesini sürekli kontrol et, bazen yeni randevular açılıyor. Bir de, başvuru merkezlerine sabah erkenden gitmeyi deneyebilirsin, belki o şekilde şansın olur. Umarım en kısa sürede randevu alırsın!

0

Maalesef randevu almak zor görünüyor. Başka bir randevu alma yöntemi arıyorsan belki Vize başvuru merkezlerinin sitelerini kontrol edebilirsin.

0

Oof, vize randevusu derdi valla çok sinir bozucu. Ben de aynı dertten muzdaribim, geçen ay uğraştım. Çözüm şöyle bakıyorum;

Randevu sitesini her gün en az bir iki saat kontrol et. Söz konusu günün ve saatin randevuları aniden açılabiliyor çoğu zaman. Hem de bayağı kalabalık olmadan.

Ayrıca, en ucuz ve mantıklı fiyatı tek bir randevu merkezi veya şirket üzerinden almak yerine, farklı siteleri gezip onlarla iletişime geçmelisin bence. Birkaç şirketin farkı gözlemleme ihtimalin çok büyük bu şekilde.

Her biri 100 € gibi bir fiyatla da birkaç farklı yerin fiyatını göz önünde bulundur. Biraz araştırır araştırır veya arayışta kalmaktan bunalırsanız diğer ihtimallere de yolunuza dikkat ederek bir şans vermeyi de deneyebilirsiniz. Bazen her yerde güncelleyebilmemeniz ve her yeri aramalısınız, bekleme listesi ve benzerleri. Burada her yerde farklı yöntemler var - biraz zamana ve sabrı gerektireceğinden endişelenme!

Scroll to Top