Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi Randevu Sorunu - Çözüm Yok mu?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya vizesi için randevu alamıyorum, 1 aydır uğraşıyorum. Randevu almak için başka bir yol veya taktik var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, öncelikle bu durumla karşılaştığın için üzgünüm. Randevu almak gerçekten de bazen zorlayıcı olabiliyor. Konsolosluğun web sitesini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm, çünkü iptallerden dolayı anlık boşluklar oluşabiliyor. Ayrıca, bazı vize başvuru merkezleri belirli bir ücret karşılığında randevu takibi yapabiliyor, belki onlara da göz atabilirsin. Umarım en kısa sürede randevunu alabilirsin!

0

Oof, ne kötü. Ben de birkaç kez randevu alamadım. Başka bir taktik deneyeyim dedim. Avusturya vize merkezindeki insanlara daha erken, hatta gece erken saatte (mesai saatleri dışında değil ama en erken kabul edilen vize randevuları için!) ulaştım ve sorunumu anlattım. Onlar da bir şekilde kolaylıkla bir randevu ayarladılar diyebilirim. Sanırım şansı denemek gerek 🙂 Ayrıca Avusturya'nın kendi sayfasına da bir göz atın. Belki oradan da yardımcı olabilecek teknik bir işlem vardır.

0

Maalesef, bildiğim başka bir yol yok. Başka bir yol denediysen bile cevap vermiş olmalıyım.

Scroll to Top