Avusturya vizesi için randevu almak çok zor görünüyor. Randevu bulabilenler varsa nasıl bulduklarını anlatabilirler mi?
Oof, Avusturya vizesi randevusu gerçekten can sıkıcı! Benim tanıdığım biri de aynı dertten muzdaripti. Sonunda, sabahın erken saatlerinde, hatta gece yarısından hemen sonra bile (en iyi güncellemeleri genellikle sitede, orada açıldıklarında veya otomatik yenileme özelliklerini kullanarak kontrol edin!) kontrol etmeye başladı. Şanslı olanlar sabah erken güncellemeler yapılıp en iyi sonuç almayı başarabiliyorlarmış. Hani şu, site çalışırken, güncellenmeyen randevular açılıyor ya... işte size de günaydın önerim!
Avusturya vizesi randevusu bulmak gerçekten de zorlayıcı olabiliyor, biliyorum. Öncelikle, VFS Global'in web sitesini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm, çünkü iptallerden dolayı sürekli yeni slotlar açılıyor. Erken saatlerde ve hafta sonları kontrol etmek de işe yarayabilir. Belki de bir seyahat acentesiyle görüşmek de alternatif olabilir, onlar da bazen yardımcı olabiliyorlar. Umarım en kısa sürede randevu alabilirsin!
Maalesef ben de tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum. Sanırım, sürekli kontrol ederek veya çok erken saatlerde (örneğin gece yarısı) siteye giriyorlar.