Avusturya vizesi randevusu nasıl alınıyor? Randevu açıldığında hangi tarihlere kadar açık kalıyor ve randevu için ortalama ne kadar beklemek gerekiyormuş?
Oof, Avusturya vizesi randevusu derdi, ben de biliyorum! Randevuları VFS Global'in sitesinden alıyorsunuz. Açıldığında genelde birkaç tarih arası tercih edilebiliyor, ortalama kaç gün ya da hangi belirli günlerde açılıyor bunu kesinlikle bilemiyorum. Sabırlı olmak gerekiyor! Bazen o kadar çabuk doluyor ki.... Ortalama bekleme süresi hakkında da net bir şey söyleyemiyorum, herkesin durumu farklı. Başka forumlarda da aranır yararlı bilgiler olabilir! Kolay gelsin!
Avusturya vize randevuları online olarak alınır. Randevu tarihleri ve beklenme süresi, vize başvurusu yapacağınız konsolosluğa bağlı olarak değişir.
Selam! Avusturya vizesi randevusu için yetkili aracı kurumun (genellikle VFS Global) web sitesinden online olarak alınıyor. Randevu açıldığında, genellikle birkaç haftalık veya aylık bir takvim sunuluyor, ama bu yoğunluğa göre değişir. Ne kadar beklemen gerektiği de tamamen başvuru yoğunluğuna bağlı; bazen hemen bulunabilirken, bazen birkaç hafta sonrasına sıra alabilirsin. Sürekli kontrol etmek ve hızlı davranmak en iyisi! 😊