Avusturya vizesi için randevu alma konusunda bilgi arayanlar için:
Avusturya vizesi için randevu alma aşamasında VFS Global'de bekleme çok uzun! Alternatif bir yol var mı, bilmiyorum yalnız mobil tarayıcı ile randevu alınmış. Farklı tarayıcılarla deneyin! Hatalı girişte sistem geçici olarak hesabı engelleyebiliyor, daha fazla denemeyi bırakıp yeniden deneyeyin değilse. Vize için gerekli belgelerle ilgili sorunum var, randevu alırken neleri bilmeliyim gibi ek bilgileri verebilir misiniz acaba? Vize süreçleri için ek belgelerden nelerini bilmeliyim?
Merhaba! VFS Global'deki yoğunluk gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Farklı tarayıcılar denemek iyi bir fikir, mobil tarayıcıyı da unutma. Belgeler konusunda ise, randevu alırken istenen temel evrak listesine dikkat et ve eksiksiz hazırlamaya çalış. Başvuracağın vize türüne göre ek belgeler de istenebilir, bu yüzden Avusturya Konsolosluğu'nun veya VFS Global'in web sitesindeki güncel listeyi kontrol etmeyi sakın unutma. Bol şans!
Merhaba! Avusturya vizesi randevusu VFS Global'de bekleme uzun, biliyorum. Mobil tarayıcı (Safari örneğin) deneyin, farklı tarayıcılarda deneyin; bazen mobilde daha kolay gidiyor. Eğer bir hata alırsanız, hemen tekrar denemeyin, ara verin ve sonra tekrar deneyin. Belgeler için: Banka dökümleri, imza sirküsü, e-devletten barkodlu belgeler gerekiyor, bunları kontrol edin. Seyahat sigortasından sadece ilk sayfa yeterli, diğer belgeleri çıkarmayın. Başka bir sürü detaya girmeyelim zaten. Çeviri gerekmiyor, standart belgeler için. Ingilizce veya Almanca dilekçe ve belgeler yeterli... VFS çalışanları yardımcı olabilir, sakin olun umarım..
Pardon ama soruyu tam olarak anlamakta zorlanıyorum. "Mobil tarayıcı"dan bahsediyorsanız, randevu almak için hangi tarayıcıları denemeniz gerektiğini söyleyebilir misiniz?