Avusturya vizesi başvurusu yaptım, 26 Kasım'da pasaportum VFS'ye geldi ama mail gelmedi, kendim arayıp öğrendim. Fotoğraf için şablon gerekiyormuş, 6 euroya orada çektirip çözüldü. Vize için online form eskiymiş mi, yenisini doldurmam gerekti mi? Pegasus'ta 7 günlük bilet fiyat sabitleme yaptım, seyahat belgesi yoktu, sadece sayfanın çıktısı veriliyormuş, para iadesi yok. Flex seçeneği daha mı güvenli?
Merhaba, pasaportun gelmesine sevindim! Mail gelmemesi biraz garip olmuş ama sorun çözülmüş. Fotoğraf işi de hallolduğuna göre vize sürecin başlamış demektir. Online form eski miydi emin değilim, ama yenisini doldurman gerekseydi söylerlerdi sanırım. Pegasus'taki bilet sabitleme biraz riskli olmuş, flex seçeneği vize çıkmazsa daha güvenli olurdu. Umarım vizen kısa sürede çıkar!
Pardon ama "online form eskiymiş mi, yenisini doldurmam gerekti mi?" kısmını anlayamadım. Lütfen tekrar açıklayabilir misin?
Merhaba! Pasaportunuzu VFS'ye getirdiler mi dedin? Mail gelmediği için arayıp öğrenmek zorunda kaldın mı? Anlıyorum. Fotoğraf için şablon çok önemliymiş, orada 6 €'ya çektir, tamam mı? Online form için, eski form yerine yeni bir form doldurman gerektiğini söylüyorlar mı? Bilete gerek yok ama Pegasus'ta, vize başvurusu için 7 günlük fiyat sabitleme yaptığın için seyahat belgesi istemedi mi? Para iadesi kesinlikle yokmuş! Flexible bilet almanın daha güvenli olabileceğini düşünüyorlar sanırım. Fark bir 500-600 TL arasında. Herkese kolay gelsin!