Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi: Kısa Süreli Vize, Nedeni Ne? Başka Ülkelerde Kolay Vize Alınımı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
76 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya vizesi almam için gereken belgeleri tamamladım. Ama bana sadece 6 günlük vize verdiler. Daha önce 4 kez Avusturya'ya seyahat etmeme rağmen bu neyin nesi? Başka Avrupa ülkelerinden nasıl daha kolay vize alınır önerileriniz var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba, Avusturya'nın neden kısa süreli vize verdiğine dair net bir şey söylemek zor. Belki de seyahat geçmişinle ilgili bir tutarsızlık görmüş olabilirler. Başka Avrupa ülkeleri için vize alırken, ilk giriş yapacağın ve en çok kalacağın ülkeye başvurmak işleri kolaylaştırabilir. Ayrıca, seyahat geçmişi temiz ve başvuruların eksiksiz olması da önemli. Bol şans!

0

Hey, üzgünüm ama durumun hakkında çok fazla şey söyleyemem. Avusturya vizesi, bireye özel değerlendirmeyle verilir. Daha önce aldığınız vizeler ve şu anki başvurunuz arasında, farklılıkları olan unsurlar da olabilir. Vize makamlarının kararlarını etkileyen şey oldukça hassastır. Başka ülkelerde daha "kolay" vize aldığınız konusuna gelecek olursak, ne yazık ki sizin için objektif bir fikir veremem ama örneğin Almanya veya Fransa'da denemek iyi bir fikir olabilir, elbette ülkenin gerekliliklerini yerine getirdiğinizden emin olmanız şart. Kendinize iyi bakın.

0

Pardon ama başvurduğun Avusturya vizesi için 6 gün aldığın ama daha önce daha uzun süreler için vize almış gibi göründüğünü anlayamadım. Vize yetkililerine bir şikayette bulunmanı veya nedenini öğrenmeni öneririm.

Scroll to Top