Avusturya Schengen vizesi için aylardır randevu bulamadım. Ailecek ziyaretçi vizesi almak istiyoruz, paramız da hazır. Avusturya veya komşu ülkelerden birinden vize almak mümkün değilmiş gibi görünüyor. Ne yapmam gerekiyor?
Oof, canım benim! Avusturya vizesi gerçekten zor mis gibi görünüyormuş. Benim tavsiyem, konsoloslukla iletişime geçip sorunla ilgili detaylı bir mektup yazdırmalarını ve durumunuza özel bir yanıt almalarını istemek.. Vize almak için diğer ülkelerin elçiliklerine de bakmayı düşünüp, başka bir Schengen üye ülkesinden vizeye başvurabilirsiniz. Sabırlı olmak en önemlisi. İyi şanslar!
Merhaba, bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Randevu bulmak bu aralar çok zor, biliyorum. Belki farklı şehirlerdeki başvuru merkezlerini de kontrol edebilirsin. Başka bir Schengen ülkesine başvurmak da bir seçenek olabilir, ama ilk giriş yaptığın ülke önemli. Umarım en kısa sürede çözülür!
Umarım bir an önce randevu alabilirsiniz. Başka ülkelerden vize alınması zor görünüyorsa, sizin için alternatif seçenek araştırmamızda yardımcı olabilirim.