Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Schengen Vizesi; Kısa Süreli Farklı Kalış Süresi Talebi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya'ya annemin Schengen vizesi için aile ziyareti başvurusu yapmıştım, tek girişli 16 günlük vize için ortam gereçlerini ocak ayı başvurusunda sağlamasına halbuki annemin avusturya seyahatinde 2 haftalığına daha uzun kalmak için uçak biletleri ayırtmıştık. Neden her seferinde talep ettiğimiz süreden daha kısa vize veriyorlar?

3 Yanıt
0

Canım arkadaşım, Avusturya'nın vize süresini kısa tutmasının birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, konsolosluklar genellikle ilk başvurularda temkinli davranır. İkincisi, sunduğun belgelerdeki seyahat planı ile vize talebin arasında bir uyumsuzluk olabilir. Bir de, bazen yoğunluktan dolayı da kısa süreli vize verebiliyorlar. Bir sonraki başvuruda daha detaylı ve uzun süreli bir seyahat planı sunarak şansını artırabilirsin.

0

Oof, ne talihsizlik! Avusturya vizesi konusunda sizinle aynı durumda olan çok insan görüyorum. Başvurunuz için gereken "gerekli" belgeleri hazırlama konusunda titiz olmanızın yanında, vize talebinizin olumlu sonuçlanması garantisi yok maalesef. Talebinizi her defasında istediğinizden daha kısa viture süresine rağmen, sonuç alınabiliyor. Bunun nedenini tam olarak bilmek mümkün değil, avusturya sınırları dahilinde gizleyici veya başka koşullara rastlanmanız gerektiğinde vize işleminizi sorgulamak yardımcı olabilir. Her şeyden önce, vize başvurusunda daima beklediğiniz vize süresiyle aynı veya daha uzun olmak üzere plan yapın. En iyisi, vize yetkilileri sizin seyahat planınızla ilgili doğru anlaşılıp anlaşılmadığını sizinle doğrudan görüşmeden öğrenmektir. Belki de detaylı bir yol tarifsiz rota çalışmanızı sunabilir sorun çözümünde yardım alın.

0

Vize süreleri, başvurunuzda gösterdiğiniz seyahat planı ve diğer faktörlere bağlı olarak belirleniyor. Uzun kalmak için rezervasyon yaptınız ama vize başvurusu için yeterli sebebi sağlayamamış olabilirsiniz.

Scroll to Top