Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya, Schengen Vizesi için 3 Ay, 2024 - Uzun Süreli Vize Alamadım

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için 3 ay süreyle Avusturya'dan 2024'te 3. vize başvurusu yaptım fakat 1 yıllık bir vize alamadım. Başka ülkelerde de böyle başvuru yaptım ama yine uzun süreli vize olmadı. Schengen vizesi için uzun süreli vize almanın bir yolu var mıdır?

3 Yanıt
0

Selamlar, anlıyorum, uzun süreli vize almak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Sürekli başvuru yapmak da yorucu. Konsolosluklar vize geçmişine, seyahat amacına ve mali durumuna bakıyorlar. Belki daha detaylı bir seyahat planı sunmak veya daha güçlü finansal belgeler eklemek işe yarayabilir. Yine de garanti değil, şansını denemeye devam! 😊

0

Maalesef belirli bir yol yok gibi. Başvurularınızda nelerin eksik olduğunu görmek için bir göçmenlik avukatına danışmanızda fayda var.

0

Hey! Benim de şu Schengen vizeleriyle derdim yok değil. Üç aylik vize bile zor geliyordu bazen. "Uzun" süreli vize için ne yazık ki tek bir sihirli formül yok. Fakat denemez olur muyuz?

Örneğin; Avusturya'da daha önceki seyahatlerinize olan bağlılığınızı (gezerim ve sürekli uçuşa bağlıyım diye örnek veriyim, fakat gerçekçi ol.) daha iyi gösterirseniz olabilir. Veya geçici iş/eğitim iznine ihtiyacınız var ise bunu destekleyici delillerle kanıtlayarak bu durumun geçiciliğini vurgulayabilirsiniz. Başvuru süreci uzun ve sindirmek gerekiyor. Unutmayın herkeste başarılı olmadıkça devam edemem. Şanslar sizinde!

Scroll to Top