Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Vizesi Tekrar Başvurusu Olasılığı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
84 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya vizesi için 2012'de aldığım 2.5 aylık multi vize mevcut. Bu sefer 3 aylık multi vize aldım. Avusturya'ya tekrar başvurma olasılığı yüksek, çok güzel bir ülke gibi görünüyor. Başka bir sebep yok tekrar gitmek için? Avusturya vizesi için tekrar başvuru yapmayı düşünen başka biri aynı şekilde başarılı olmuş mu acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba, Avusturya'yı sevdiysen ve daha önce vize almış olman harika bir avantaj. Daha önce vize almış olman, yeniden vize alma olasılığını kesinlikle artırır. Başvururken seyahat amacını net belirtirsen ve gerekli belgeleri eksiksiz sunarsan, tekrar vize alman çok olası. Başarılar dilerim!

0

Selamlar! 2012'deki vizeden sonra Avusturya'ya tekrar gittin ve yine aldınmışsın, harika! Orada o kadar güzelmiş ki, kesinlikle tekrar gitmeni istiyorum. Başka biri aynı yolu izleyip Avusturya vizesi almış mı bilmiyorum ama seninki kadar güzel bir şey olsa herkes kesinlikle tekrar gitsin 🙂 Başvururken tekrar başarman çok hoş olurmuş.

0

Başka bir vizeye ihtiyacın yok gibi görünüyor. 2.5 aylık multi-vizeyi 3 aylıkla değiştirdiğin için tekrar başvuru yapma şansın oldukça yüksek olacaktır.

Scroll to Top