Bildirimler
Tümünü temizle

Avusturya Schengen Vizesi Sonuç Beklentisi ve Deneyim Paylaşımı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Avusturya Schengen vizesi başvurusu geçen hafta yaptım. Bu hafta sonuç açıklanır sanıyorum. Bir seneliğine seyahat planlarım var, önümüzdeki ay Avusturya'ya, sonra da Norveç'e gitmeyi düşünüyorum. Vize olursa, ilk gideceğim yer Avusturya olacak, sonra Norveç. Avusturya vizesinin sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamış biri var mı?

3 Yanıt
0

Umarım vizen olumlu sonuçlanır! Avusturya vizesi başvurusu yaparken genelde bir sorun yaşanmıyor, evrakların eksiksizse büyük ihtimalle sorunsuz alırsın. İlk girişini Avusturya'dan yapacak olman iyi, vizenin geçerliliği için önemli. Norveç seyahatin de şimdiden hayırlı olsun, keyifli gezmeler! 😊

0

Merhaba!

Avusturya vizesinin sürecinde sıkıntı yaşayan biri tanıdığım yok, umarım seninki de sorunsuz çıkar. Söz konusu bir senelik yurtdışı yolculuğu, heyecan verici! Vize süreleri değişebiliyor, biraz sabırlı olmakta yarar var. Başka sorunuz olursa yine yazın. Kolay gelsin!

0

Umarım vizeniz sorunsuz çıkar! Benim bildiğim kadarıyla geçen hafta başvuranlar için bu hafta sonuç açıklanıyor.

Scroll to Top