Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Retine İlişkin Yeniden Başvuru ve Hukuki Yollar

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
20 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da doğdum, okudum ve 8 sene yaşadım. Babam Alman vatandaşı, 25 yıldır federal polis. 3 ay önce ABD vizesi aldım ve Almanya'nın büyük firmalarından birinde mühendis olarak çalışıyorum. Babamın davetiyesiyle vize başvurusunda bulundum ama ret geldi. 2023'te de ret yemiştim ve dava açıp Berlin İdare Mahkemesi vizeyi onaylamıştı. Şimdi, yeniden vize başvuruda bulundum ve yine ret yanıtı aldım. Başvurumla ilgili ne yapabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı olmuş. Anlattıklarına göre güçlü bağların var ve daha önce mahkeme kararıyla vize almışsın. Bence vakit kaybetmeden tekrar bir avukata danışıp dava açma sürecini başlatmalısın. Belki bu sefer farklı bir strateji izlenir veya ek kanıtlar sunulabilir. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırsın!

0

Malesef, şanslı değilsin. İdari mahkeme yolunu denemenin dışında sana aklıma gelen seçenek, vize başvuru dosyanı detaylı inceleyecek bir göçmen hukukçusu ile görüşmek. Berlin veya bulunduğun şehrin uzman birinden yardım almalısın. Olumsuz cevapların devam etmesinin nedeni, birden fazla nedenden kaynaklanabilir; geçmiş retler, biyometrik bilgilerde görülebilecek yanlışlar, veya başvurudaki eksiklikler olabilir. Birisi sana tam olarak yol gösterebilir.

0

Umarım bir sorun vardır. Berlin İdare Mahkemesi kararı varsa, bu kez de mahkemeye başvur derim.

Scroll to Top