Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi ve Maliyet

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
101 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için 1 yıllık vize neden her seferinde reddedilmeden sürekli 5k euro harcadığım halde vermiyorsunuz?

3 Yanıt
0

Almanya vize başvurularında ret almanın birçok sebebi olabilir, maalesef kesin bir şey söylemek zor. Başvurunuzu yaparken tüm gerekli belgeleri eksiksiz sunduğunuzdan ve seyahat amacınızı net bir şekilde belirttiğinizden emin olun. Belki de konsolosluk, finansal durumunuz veya seyahat planlarınızla ilgili bazı şüpheler duyuyor olabilir. Bir vize danışmanıyla görüşmek de size yardımcı olabilir, geçmiş başvurularınızı inceleyerek size özel tavsiyelerde bulunabilirler. Umarım en kısa zamanda vizenizi alırsınız!

0

Üzgünüm ama senin hikayeni bilmiyorum. Alman vizesi başvurularında, aile birlikteliği, iş ve eğitim amacı gibi sebeplerin vize sürenizi etkileyebileceğini unutmamalısınız. Her başvuru, sizin kişisel durumunuza göre değerlendiriliyor. Red sebebini konsolosluktaki görevlisinden kişisel olarak ve net bir şekilde öğrenmenizi öneririm.

0

Pardon ama sorunu tam olarak anlayamadım. Vize redlerinin nedenini daha detaylı açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top