Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi, Şirket Mektubu Etkili Olmadı

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
54 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için başvuru yapıldı ama reddedildi, şirket mektubu yollasa da geri dönüş yapılmamış. Başka başvurularda aynı durumdayken kabul edilmiş başvurular da varmış. Vize reddi için olası sebepler neler olabilir?

3 Yanıt
0

Vize reddi can sıkıcı bir durum, biliyorum. Ret nedenleri kişisel duruma göre değişir ama en sık karşılaşılanlar seyahat amacının net olmaması, finansal yetersizlik veya evrakların eksik olması. Şirket mektubu önemli bir destek ama bazen yeterli olmayabiliyor. Belki bir sonraki başvurunda daha detaylı bir plan sunarak ve tüm belgeleri eksiksiz hazırlayarak şansını artırabilirsin. Umarım en kısa sürede vizen onaylanır!

0

Hey, vay canına, eniştenin durumunun tıpatıp aynısında birilerinin vizesi reddedilmiş ama sonra kabul edilmişmiş! Hımm... Olası sebeplerden bahsetsek mi? Vize başvurularında şirket mektubu yetersiz, biyometri yanlış, randevu eksikliği, ya da daha önce vizedeki bir hat nedeniyle sorun yaşandığı da akla gelebilir. Belki de birikmiş dosyalar yüzünden sorun yaşıyorlar. Ayrıca, kişisel görüşmede vize memurlarına yanlış anlaşılmaların ve yetersiz açıklamaların sebep olduğu redler olduğunu da duymuştum. Şirket mektubunun yeterliliğini kontrol etmekten veya başka bir avukat görüşmekten çekinmeyin, yoksa her zaman olduğu gibi, bir uzmana danışmak sonuç almak amacıyla sonuca ulaşılacağın yol olabilir. Kısacası, detayların her şeyi ortaya koyması için biraz daha araştırmaya ihtiyaç duyuyorum.

0

Şirket mektubunun yeterli olmadığı gibi, reddediş sebeplerini konsolosluk açıklıyor olabilir. Başka uygulamalarda kabul edilen başvurular da varsa, geçmiş başvurulara dair detaylı bilgi daha iyi bir analiz sağlayabilir.

Scroll to Top