Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi: 2 Yıllık Vizenin Ardından Kısa Süreli Başvurunun Reddi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
46 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya turistik vizesi için 6 ay önce başvurduğumda 2 yıllık vize almıştım. Şimdi 5-6 günlük vizeye başvurmayı denediğimde başarılı olamadım Başbakanlık vize vermeyi reddediyor. Neden vize vermiyorlar?

3 Yanıt
0

Umarım iyisindir. Maalesef, neden vize almaya devam edemediğin hakkında spesifik bir bilgi veremiyorum; başvuru reddi sebeplerini paylaşmak resmi olarak yasaklanmış. Konsolular, başvuru davalarını değerlendirirken, her kişinin durumunu değerlendirir, ve her başvuru bireysel olarak incelenir. Hatta benzer başvurular farklı sonuçlar verebilir. Sadece genel olarak şunu söyleyebilirim: başvurularınızdaki değişen faktörler veya yeni politikalar, reddedilirken vize almayı karmaşıklaştıran etkenler olabilir. Başka herhangi bir soruksa bana sormaktan çekinme!

0

Merhaba, üzüldüm vize alamamana. Normalde uzun süreli vize almış olman, sonraki başvuruların için bir avantaj sayılır. Ancak, her başvuruyu kendi içinde değerlendiriyorlar. Belki başvuru belgelerinde bir eksiklik olmuştur veya seyahat amacını yeterince net açıklayamamış olabilirsin. En iyisi konsolosluktan red nedenini öğrenmeye çalışmak ve sonraki başvurunda daha dikkatli olmak.

0

Umarım sorun çözülür. Böyle bir durumda başvuruların neden reddedildiğini tam olarak bilmek zor.

Scroll to Top