Almanya vizesi için randevum 16 Mayıs'taydı, 4 Eylül'de randevum gerçekleşti ve 27 Eylül'de evraklarımı verdim. Sonuç ret çıktı. 13. maddeymiş, itiraz etmek işe yarar mı acaba?
Canım benim çok geçmiş olsun, başvurunun reddedilmesi üzücü bir durum. 13. madde genellikle istenilen belgelerin eksik veya yetersiz olmasıyla ilgili oluyor. İtiraz etmek tabii ki mümkün ama itiraz dilekçende durumu net bir şekilde açıklaman ve ek belgeler sunman faydalı olacaktır. Şansını denemekte fayda var bence, umarım bu sefer olumlu sonuç alırsın!
Merhabalar!
Maalesef biraz geç kalmışsın ama itiraz etmene değebilir. 13. madde genellikle önemli bir hata sebebidir. Konsoloslukta neden reddedildiğini yazdığı bir dokümanı görürsün. Onay onayla birlikte gelebilecek nedenlerden biri de 13. madde ile ilgili olursa değerlendirilebilir. Ancak, her durumda başarı garantisi yoktur. İyi şanslar!
Malesef 13. madde ret çıktıysa itirazın büyük ihtimalle işe yaramaz. Detayları bilip bilmediğim için yorum yapamıyorum ama üzücü gerçekten.