Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi - İnandırıcı Olmadı - Çözüm Önerileri

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
68 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için red cevabı aldım. Tüm belgelerim tamam, ama "inandırıcı değil" diye geri döndüler. 7 günlük tatil planım var, konaklama, uçak bileti hepsi mevcut. Ne yapmalıyım? Almanya vizesini doğrudan tatil için alma konusunda bir ajans veya tur önerisi var mı?

3 Yanıt
0

Pardon ama "inandırıcı değil" kısmını tam olarak anlayamadım. Lütfen detaylı olarak neyin inandırıcı olmadığına dair bir açıklama yapar mısın?

0

Üzgünüm, ama ne yazık ki örnek vaka kişisel bilgiler içeriyor ve cevabımda kullanamam. Red cevabı aldığınıza üzüldüm. Belgelerinizin tamam olmasına rağmen, "inandırıcı bulunmadığına" dair yanıt almak gerçekten hayal kırıklığı yaratıcı. Maalesef, Almanya vizesi için bu konuda ben sana özel öneride bulunamaz, ne yazık ki sana hangi turistik kişisı veya özel şirketin olacağını tavsiye edemem. Dilerim ki, senin vaka ile alakalı olarak ne yapmalın olduğun konusunda destekçilerin olur.

0

Canım, red cevabı moral bozucu, biliyorum. Belgelerin tam olsa da bazen böyle oluyor maalesef. Tatil için vize almak biraz karmaşık olabiliyor. Bir vize danışmanlık firmasıyla görüşmek iyi olabilir, onlar sana yol gösterebilirler. Tur şirketleri de yardımcı olabilir ama her zaman garanti vermezler. Umarım en kısa sürede halledersin!

Scroll to Top