Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vize Reddi: Başvurum Neden Reddedildi?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
57 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizem için başvuru yaptım ama neden reddedildi, bu biraz anlamsız geldi? Bazı işler Almanya ile yapıyorum, vergi de veriyorum ama neden vizeyi vermiyorlar?

3 Yanıt
0

Canım, vize başvurunun reddedilmesi gerçekten can sıkıcı bir durum. Ret mektubunda nedenini belirtmeleri gerekiyor, o belgeyi dikkatlice inceledin mi? Belki eksik evrak veya yeterli kanıt sunamamış olabilirsin. Vergi vermen olumlu bir şey ama bazen başka faktörler de etkili olabiliyor. Gerekirse bir vize danışmanıyla görüşmek de faydalı olabilir.

0

Merhaba! Malesef, vize reddi nedenlerini tahmin etmek zor. Başvurunuzdaki bazı eksiklikler ya da hatalar olabilir. Belki de yetkililer sizinle ilgili ek bilgi istiyorlar. Başvurunuzu kontrol dediğimizde ortaya çıkan ek belge sıkıntıları nedeniyle reddediyorlar. Başvuru formundaki yanıtlar veya eksik evraklar da redde sebep olabilir. Bir vize yetkilisiyle görüşmeye çalışın, böylece redde neden olan konular hakkında bilgi edinin.

0

Pardon ama ama başvurunun neden reddedildiğini bilmiyorum. Lütfen başvuru dosyanıza veya vize yetkilisinin verdiği bilgiye bakın.

Scroll to Top