Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi İçin 2 Yıllık Vize Başvurusu Deneyimi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
64 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için son iki seyahatimde 2 yıl boyunca vize aldım. İlki 6 ay ikinci ise 1 yıl vizeydi, sonuncusunda bana 2 yıllık vize verdiler. Her seyahatimde Almanya'ya en az 1-2 kez gittim ve geldim. Vize randevuları zor olsa da, yürürlüğe uygun şekilde görünüyor sanki. 1 ay gibi hızlı bir sürede hazırlanır ve gönderilir. İkinci bir pasaportumuz olduğundan herhangi bir seyahat sorunumuz söz konusu değil. Başka vize almak istesem, en az 3 yıl içerisinde isteme olasılığım var mı ?

3 Yanıt
0

Merhaba, durumun oldukça iyi görünüyor! Daha önceki seyahatlerin ve düzenli gidiş gelişlerin sayesinde uzun süreli vize alma ihtimalin yüksek. 3 yıllık vize isteme olasılığın kesinlikle var, hatta daha uzun süreli bile alabilirsin. Şansını dene derim, bol şans! 😊

0

Ne kadar süre önce vize alabildiğinize bağlı. Biraz erken değil mi?

0

Merhabalar,

Başka vize talebinde bulunma olasılığınız, en az 3 yıl bekleme ihtimaliniz var, çünkü Alman vize sisteminin çalışması, geçmiş vize süreleriniz nedeniyle yeterince olumlu görünmüyor. Tecrübeniz muhteşem görünüyor fakat yine de bazı gereklilikler ve kurallar bulunmakta. Dikkatli ve dürüst olmaya devam edin. Başka bir vize başvurusu yapmayı düşünürseniz, daha gelişmiş belgelendirmelere ihtiyaç duymanız yüksek ihtimalle mevcut.

Scroll to Top