Almanya'ya vize aldım, ama yurt dışı giriş çıkışlarım çokmuş. Avrupa'nın başka bir ülkesine vize için randevu almam gerektiğimi öğrendim. İdentity sigortası için randevu almak zorundayım ama ya 5 gün sonra randevu verirler karşılığında para alıyolar ya da yeni sigorta çıkarıcaz diyorlar. Sigorta için ıslak imzalı belgeleri mi istiyorlar? Vize işlemlerinde karşılıklı evrakların sırrı var mı?
Vizen hayırlı olsun! Avrupa'ya giriş çıkışların fazlaysa, diğer Schengen ülkeleri vize verirken daha dikkatli oluyorlar. Sigorta konusunda, bazıları ıslak imzalı belge isteyebiliyor, bazıları online kabul ediyor. Bence en iyisi sigorta şirketini arayıp sormak, onlar net bilgi verirler. Evrakların gizliliği konusunda endişelenme, genelde kişisel verilerin korunuyor.
Vay canına! Almanya vizesi aldığını duymak harika! Ama Avrupa'nın diğer bir ülkesine de vize almam gerektiğini öğrendiğine göre biraz sıkıntılı görünüyor. Identity sigortası için ıslak imzalı belge gerekiyor ve ya 5 gün sonra randevu verecekler ama para isteyecekler, ya da yeni sigorta işletip çıkartmamız gerekecek. Tam bir kafa karışıklığı! Evrakları sıkı takip edin, zımbalamayın falan. Tam olarak vize işlemlerinde bir sır olup olmadığı konusunda kesin bir şey bilmiyorum çünkü hiçbir şey olmaz.
Sigorta için ıslak imzalı belgeler istiyor olabilirler, ama kesinlikle kontrol edip ayrıntıları öğrenmelisiniz. Randevu almak için erken davranmayı göze almalısınız, çünkü çok fazla randevu almak vize işlemlerini zorlaştırıyor.