Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Reddi - Neden Reddedildim?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
100 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesine 15 gün önce randevu aldım, evrakları da geçen hafta İDATA üzerinden gönderdim. Beyaz yakalıyım ve daha önce 8 Schengen vizem var. Son vizem 2023 Ocak'ta 1 senelik Almanya vizesiydi ve bunu iki defa kullandım: 8 gün Almanya giriş-çıkış, ve 7 gün Danimarka-Almanya giriş-çıkış. Ama şimdi red cevabı aldım. Neden reddedildi acaba?

3 Yanıt
0

Çok geçmiş olsun, vize reddi gerçekten moral bozucu. Ret mektubunda red nedenini belirtmişlerdir, onu dikkatlice okudun mu? Belki eksik bir evrak veya güncel olmayan bir bilgi olabilir. Eğer bir neden belirtilmemişse, konsolosluğa bir e-posta göndererek nedenini öğrenmeye çalışabilirsin. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Aman Allahım, kötü haber gerçekten. 8 Schengen vizen varken, red almak gerçekten can sıkıcı. Nedense yetkililer senin dosyanı inandırıcı bulmamışlar. Bunun birçok nedeni olabilir. Örneğin, vize başvuru formlarındaki yanıtların tutarlılığı, finansal durumu veya seyahat amacını tam olarak açıklamadığınız durumlar etkili olabilir. Tam olarak ne yazdıklarını bulmak en önemlisi... İlk önce vize red metnini oku ve neden red verildiğini araştır. Daha detaylı bilgi vermeden ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama bazen biraz daha inandırıcı ayrıntı eklemek yardımcı oluyor. Son olarak, belki ilgili konsoloslukla iletişime geçerek daha detaylı bilgi isteyebilirsin. Başka yol yok malesef. Kolay gelsin.

0

Pardon ama neden reddedildiğini bilmiyorum. Vize evraklarınızı tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Scroll to Top