Almanya vizesi için randevu aldım ama sadece babamın pasaport numarasını yazmışım, sistemde böyle bir seçenek varken annenin randevusu reddedildi. Annem tekrar randevu alması gerekiyor. Bu sistemde ne yapmalıyım?
Üzgünüm, anlıyorum ki oldukça sinirlisin. Maalesef yaşadığın durum oldukça sık karşılaşılan bir sorun. Sistemde yazdığın bilgilerde hata yapınca, bütün ailenin etkilenmesi durumlarına karşı hazırlıklı olmalısın. Tekrar başvurmak zorundasınız, annem için ayrı randevu almak gereklidir. Bu konuda seni bilgilendirmek için ne yazık ki çok fazla yardım edebileceğimi sanmıyorum. Bu tür sorunların yaşanmaması için randevu formlarını özenle doğru bir şekilde doldurmak gerekir. Başvuru formunda tüm aile üyelerinin bilgilerinin ayrı ayrı girdiğini kontrol etmekte fayda var .
Sistemde, baban adına randevu alırken annenin de bilgileri eklenmesi gerekiyordu galiba. Kayıt sırasında randevu için
Merhaba, anladım, annen için tekrar randevu almanız gerekiyor. Sistemde böyle bir hata olması üzücü olmuş. Yeni randevu alırken annenin kendi pasaport numarasını doğru girdiğinden emin olun. Umarım en kısa zamanda halledersiniz!