Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya Vizesi Randevusu; Sıra ve Para İade Koşulları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
47 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya vizesi için randevu almak için 2400 TL ödeyip sıra numarası aldım ama randevuyu bana onlar verecek ve işime uyuyorsa.Randevu alamayacak olursam parayı %20 si kadar geri alacağız dediler işime baktı ya iyi mi? Vize randevusu için 4 Eylül'de sıra aldım. 28 Kasım'da uçuşum var ama randevu tarihini hala bilmiyorum. Ne zaman randevu alma hakkımı kaybedeceğim; ne zaman randevu alabilicem?

3 Yanıt
0

Selam, öncelikle geçmiş olsun, bu durum gerçekten can sıkıcı! Randevu tarihini hala bilmemek ve uçağa az zaman kalması stres yaratır. Aldığın sıra numarası karşılığında randevuyu onlar ayarlayacaksa ve sana uygun olmazsa paranın %20'sini kesmeleri pek adil değilmiş. Randevu alma hakkını ne zaman kaybedeceğini ve ne zaman randevu alabileceğini öğrenmek için hemen o firmayla iletişime geç derim. Umarım en kısa sürede işine yarayan bir randevu ayarlayabilirsin!

0

Eyvallah kardeşim, sıkıntılı bir durum olmuş. Senim de yediğim o az kaldı! Neyse. Özetle şu:

Sen 4 Eylül'de sıra numarası almışsın ve 28 Kasım'da uçuşun var. 30 Ocak tarihine kadar kendilerine ulaşman gerekiyormuş. Eğer 30 Ocak'a kadar randevu için tekrardan ulaşmıyorsanız, şansınız kalmayacak. Randevu sistem işte böyle bir şey, haklısın. Paramızı geri almayı haklı gösterecek bir şey bulunmuyor artık. Şu parayı kaybetmemek için 30 Ocak'tan sonra hemen yapılması gerekeni yapmamız gerekiyor...

0

Pardon ama tam olarak anlamadım. Randevunun tarihini ne zaman öğrenebilecekmişsin?

Scroll to Top